ALU-hegesztőgép – 315 A – 400 V – impulzus – digitális

458 745 Ft

Leírás

Alumínium hegesztőgép igényes hegesztési munkákhoz.
A nagyteljesítményű ENTRIX315A hegesztőgép semmilyen kívánságot nem hagy üresen, valamint lenyűgöző a pontos hegesztési eredményeinek köszönhetően. A TIG hegesztési módszer lehetővé teszi az egyenáramú (DC) vagy váltó áramú (AC) hegesztést, megkönnyítve ezzel az alumínium hegesztését. Ezenkívül használhatja az impulzus vagy E-Hand (MMA) hegesztési funkciót.
Optimális hegesztési eredmények TIG-AC/DC hegesztésnél.
A ENTRIX315A alu hegesztőgép digitális kezelőpanelje nagyon átláthatóan van elrendezve. A megfelelő paramétereket itt egyszerűen kiválaszthatjuk és a kívánt értéket, mint például a gázutánfolyási időt vagy a végáram erősségét, itt gombok segítségével beállíthatjuk. De több tipikus TIG-hegesztési funkciók is, mint például a DC- vagy AC-hegesztés közötti való választhatóság vagy az egyszerű átkapcsolás 2- vagy 4-ütemű hegesztési módba, a digitális kezelőfelületen közvetlenül és könnyen beállítható. 150 A-es hegesztési áramig az eszköz akár csak levegőhűtéssel is működhet. Ha magas hegesztőáram értékekkel szeretne dolgozni, akkor egy külső vízhűtéses rendszert (nem a csomag tartalma), csatlakoztatni kell a készülékhez. Víz-hűtve az alu-hegesztőgép a jelentős 315 A-jával szinte minden típusú olvasztható fémet és ötvözetet, mint például az alumíniumot, rezet, nikkelt vagy acélt hegeszteni tud.
A TIG-hegesztéshez az impulzus funkció a vezérlőpanelen egyszerűen aktiválható. Ez többek között a vékony lemezeken történő hegesztést teszi lehetővé. Ehhez különféle paramétereket lehet kiválasztani, mint például az impulzus frekvenciáját, valamint az impulzus- vagy alap-áram erősségét. Ezután két gomb segítségével pontosan ki tudja választani az értéket, amit a nagy kijelzőn láthat. Alternatív megoldásként a hegesztési áramot egy lábpedálon keresztül is szabályozhatja. Az Easy beállítással a hegesztőgép az összes többi paramétert a kiválasztott áramerősséghez igazítja.
Az E-Hand hegesztéshez (MMA) a hegesztési áram erősségét először a kezelőpanelen kell beállítani. A kiegyensúlyozott hegesztési eredmények érdekében a készülék Hot Start, Arc Force és Anti Stick funkciókkal lett felszerelve. Az E-Hand hegesztésnél az eszközt főleg vas vagy acél, valamint ötvözetekhez, mint például öntöttvas vagy réz hegesztéshez használják. A fokozott mobilitást a négykerekű alépítmény biztosítja, amelyen a gázpalack megtalálja a helyét a TIG-hegesztéshez.
Különlegességek
• nagy teljesítményű – TIG AC DC 315 A-ig és 60% működési ciklus
• sokoldalú – TIG AC, TIG DC, Pulse, MMA
• precíz – impulzus funkció állítható impulzusfrekvenciával 200 Hz-ig
• modern – digitális menü a pontos eredmények elérése érdekében
• mobil – kerekekkel és fogantyúval

További információért kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat!

+36 30 799 6223