Hegesztő függöny – tartóval – 239 x 196 cm

40 039 Ft

Leírás

Mindenhol ahol hegesztési vagy csiszolási munkák során szikrák vagy izzó fémszálak repülnek, ott fokozott veszély fenyegeti! Ezért sem szakembereknek, sem hobbi szintű barkácsolóknak sem szabad, a Stamos Welding csoport átall kifejlesztett, SWS04 professzionális hegesztő függöny nélkül dolgozniuk. Hegesztő függöny véd a szikrák és a fém fröccsenések ellen.

A tűzálló vinilből készült, 239 x 175 cm-es hegesztőfüggöny könnyedén rögzíthető a mellékelt acélkeretre kábelkötők vagy horgok használatával az oldalán található 28 gyűrűn keresztül. 0,4 mm-es vastagsága miatt a 239 x 196 cm-es hegesztő függöny kerettel együtt megbízható védelmet nyújt a lángok, fényes ívek, valamint az infravörös és az UV-sugarak ellen. A kiváló minőségű KEVLAR®-varratok különösen hőállóak és nehezen gyulladnak meg, így a repülő szikrák és az izzó fémfröccsenések sem károsítják a varratokat. Mellesleg a négy 360°-ban forgatható kerekekkel ellátott, könnyen eltolható védő függöny védi a munkahelyét a nedvességtől, huzattól, fénytől és szennyeződésektől is, valamint szükség esetén helység elválasztóként is használható.

A hegesztő függöny megfelel a DIN EN ISO 25980 előírásoknak a munkahelyi egészségvédelem és biztonság szempontjából, hegesztési és ehhez kapcsolódó folyamatok során, ennek köszönhetően felhasználható professzionális védőintézkedésként is. Vásároljon még ma egy védőfüggönyt és biztosítson kimagasló biztonságot fémekkel történő munkálatok során.

Különlegességek:

  • tágas – nagyméretű védelem a 239 x 196 cm-es hegesztő függönynek hála
  • biztonságos – speciális 0,4 mm vastagságú UV- és tűz-álló vinil műanyag
  • hőálló – varratok és a szálak lángálló és hőálló KEVLAR®-ból
  • mobil – acélcsőkeret négy kerékkel, ebből kettő fékkel is el van látva
  • munka-, és egészségvédelem a hegesztési munkálatok, illetve hasonló eljárások alatt az EN ISO 25980 szabványnak megfelelően

További információért kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat!

+36 30 799 6223